VAM-avond

Op de maandagavonden is een ieder welkom op de VERON Amersfoort Maandag (activiteiten)avond (VAM). Ook als u geen lid bent van de VERON. Deze samenkomst van luister-, zendamateurs en geïnteresseerde vindt plaats bij de Radio-Club Bunschoten (RBC) in Bunschoten-Spakenburg.

Tijdens deze avond kan men ongedwongen in onderling QSO ervaringen uitwisselen onder het genot van een drankje. Tevens kan men de faciliteiten van het clubstation gebruiken zelfbouw activiteiten ontplooien, metingen verrichten of apparatuur en zenders testen.

De VAM-avond start om 20:00 uur.
Van de bezoekers wordt een bijdrage in de kosten gevraagd van € 1,- U wilt immers dat het licht blijft branden en bij koude dagen de kachel brand, toch?

VAM-26-3-2012web

Enige huishoudelijke regels:

  • Zelf meegenomen drank, etenswaren, hout voor de kachel of anderszins, zal worden gezien als schenking aan de radioclub en levert geen korting op de entree of genuttigde consumpties op.
  • Er is een barachtige constructie vervaardigd waarachter uitsluitend de beheerder(s) toegang hebben. Bij een ieder die geen beheerder is en zich achter de bar begeeft, zal een rondje in rekening worden gebracht.
  • De verkoop van goederen dient men buiten de deur te laten. Goederen die men alsnog meeneemt en waar redelijkerwijs een geldelijke vergoeding voor staat, zal bij verkoop geheel ten goede komen aan de radioclub.
  • Meegenomen goederen waar e.v.t. een andere amateur ” wat aan zou kunnen hebben” zijn welkom, maar dient bij het uitblijven van een eigendomswisseling dezelfde avond weer mee terug genomen te worden. Het weggooien van afval kost geld, waardoor weggooien op de radioclub geen optie is.