Bestuurslid Willem van Dijk (PD0WVD) stelt zich voor

Willem van Dijk (PD0WVD) is sinds dit jaar een van de nieuwe bestuursleden van de afdeling Amersfoort. Graag stelt hij zich aan u voor: willem

Ik ben 51 jaar, zo’n 26 jaar getrouwd en heb drie ‘volwassen’ kinderen die niet meer thuis wonen. Zoals veel amateurs heb ik na een tijd op de 11 meter te hebben gezeten in 1986 toch een ‘D’ licentie gehaald. Die is omgezet in een N(ovice) licentie, waar je toch al aardig wat mogelijkheden mee hebt. Vanuit thuis werk ik met een Hyendfed antenne en ben daarmee QRV op 10, 20 en 40 meter. Ook heb ik daar een rondstraler voor de 2 meter en 70 cm. Ik ben onder andere QRV met PSK, RTTY en D-Star. Verder ben ik weer begonnen om het morse te leren en zodra ik de letters en cijfers kan nemen, wil ik het seinen gaan leren bij ons clubstation PI4AMF. De laatste tijd ben ik regelmatig te vinden bij PI4AMF tijdens contesten: erg leuk om met een hele grote antenne veel verbindingen te maken.
Ik heb me opgegeven als bestuurslid, omdat het me leuk en leerzaam lijkt om een steentje bij te dragen aan de afdeling. Vragen? Stel ze me gerust, of ze nu over onze geweldige hobby gaan of over iets anders!

73, Willem (PD0WVD)”

 

This entry was posted in VERON and tagged , . Bookmark the permalink.