CQ WPX SSB: PI4AMF was van de partij

wpxIn de afgelopen weken is er door Klaas (PD0ZX) hard gewerkt aan veranderingen in het clubstation. Trouwe bezoekers zullen merken dat er afscheid is genomen van de Tentec Orion II en dat een Yaesu FT DX 5000 MP zijn intrede heeft gedaan. Ook van de Kenwood amplifiers is afscheid genomen. Deze zijn vervangen door versterkers van het merk SPE Expert.

Tijdens het paasweeekend is in de CQ WPX contest door een aantal operators proefgedraaid met de nieuwe opstelling. Het doel daarvan was om ervaring op te doen met de nieuwe combinatie. Ondanks dat niet de gehele 48 uur werd deelgenomen, zette PI4AMF ruim 1.700 QSO’s in het log. Daarmee verdiende de crew weer welkome punten voor de VERON afdelingscompetitie.

De komende periode zal er vaker aan contesten worden meegedaan. Daarmee wordt aan amateurs die meedraaien bij PI4AMF de mogelijkheid geboden om zich vertrouwd te maken met de nieuwe set.

Vers bloed welkom!
De afdeling kan altijd amateurs gebruiken die tijdens contesten willen meedraaien met PI4AMF. Het maakt daarbij niet uit of je een ervaren zendamateur bent of nog nooit aan een wedstrijd hebt meegedaan. Binnen de afdeling helpen we je graag op weg om -mocht dat nodig zijn- een goede contestdeelnemer te worden.

Heb je interesse om eens vanaf het clubstation mee te doen en vandaar te werken met een goede set, 400 watt en een superantenne (Optibeam OB17-4)? Denk dan niet: “ze hebben mij niet nodig” of “ik weet niet of ik het wel kan, dus ik meld me maar niet aan” maar neem gewoon contact op met Frans de Bles (PC2F). Wat houdt je tegen?

This entry was posted in Nieuws PI4AMF, VERON. Bookmark the permalink.