De nieuwsflits van juni is uit

Beste amateur,

Op deze zonnige dag – waarbij menig amateur uit onze afdeling deelneemt aan de CW-velddagcontest en/of de DKARS-contest – ontvangt u de Nieuwsflits nummer 156 met daarin o.a. de aankondiging van de verenigingsavond van vrijdag 12 juni, dan is er vanaf 18.30 uur (inloop 18.00 uur) de afdelings-BBQ op het clubstation PI4AMF in Bunschoten-Spakenburg (Haarbrug 10-B).

Deze avond is alleen toegankelijk voor degenen die zich hebben opgegeven bij Roel (PB0ACU).

De deelnemers hoeven zich geen zorgen te maken over het weer; er is droog weer besteld en bij regen en donder zijn er voldoende voorbereidingen getroffen om u een gezellige, warme en droge avond te bezorgen. Wilt u verzekerd zijn van een zitplek? Neem dan voor de zekerheid een (klap-)stoel van huis mee.

Verder kunt u in de Nieuwsflits een verslag lezen van de bijeenkomst van mei en overig verenigingsnieuws.

Ik wens u weer veel leesplezier toe en graag tot ziens bij een van de activiteiten!

73, Gert van Loo (PA2LO), secretaris VERON Amersfoort (a03)

 

PS – Heeft u zelf een bericht/artikeltje voor in de volgende Nieuwsflits of wilt u voortaan de Nieuwsflits automatisch in uw e-mailbox ontvangen? Dat kan! Stuur een mail aan a03 (aan) veron.nl en meldt u aan. Bent u al geabonneerd, maar heeft/krijgt u een nieuw e-mailadres vergeet dan niet de wijziging door te geven dan blijft u op de hoogte!

 

golfpatroon-voorwebsite-transparant-20151-e1410808591797 (1)

 

This entry was posted in VERON and tagged . Bookmark the permalink.