Dit weekend (22 februari): radiomarkt ‘t Harde

Onze VERON-buren van de afdeling Noord Oost Veluwe organiseren al weer voor de achttiende maal haar Radiomarkt (elektronica vlooienmarkt).  Nieuw dit jaar is dat de markt binnen wordt gehouden, de bekende gezelligheid blijft hetzelfde. In de sporthal met een oppervlakte van meer 1000 vierkante meter staat een totale lengte van 230 meter aan kramen opgesteld.

Op deze Radiomarkt worden nieuwe of gebruikte spullen aangeboden door standhouders uit Nederland, maar ook uit Duitsland en België Er is een groot aanbod van spullen die op de een of andere manier met elektronica te maken hebben. Voor de radio hobbyisten zijn er allerlei spullen te koop variërend van antennes, kabels, meetapparatuur en voedingen tot allerlei soorten transceivers, porto`s.

Dus mocht u op zoek zijn naar een moeilijk verkrijgbaar onderdeel, verzamelt u oude radio’s, oude leger apparatuur, bent u een computeraar, of wat dan ook op het gebied van elektronica, kom dan zaterdag 22 februari 2014 naar deze gezellige Radiomarkt.

De markt wordt gehouden in het Multi Functioneel Centrum “M.F.C. Aperloo” Stadsweg 27 ‘t Harde. De markt begint om 09.00 uur en duurt tot 15.00 uur en de entree bedraagt 3 Euro. Er is voldoende gratis parkeerruimte .

Voor het laatste nieuws en informatie kijk op: www.pi4nov.nl.

This entry was posted in Ander nieuws. Bookmark the permalink.