Gebruik Haarbrug 10-B voor VAM avond.

Gebruik ruimte Haarbrug 10-B als VAM locatie (Veron Activiteiten Maandag) met spijt delen wij u mede wij :

Per direct stoppen met het beschikbaar stellen cq faciliteren van onze ruimte voor VAM activiteiten. Wij doen dit op basis van  ”om mij moverende redenen” een van deze redenen is dat ik als eigenaar het plezier en (vertrouwen) heb verloren in het beschikking stellen van mijn bedrijfsruimte voor de VAM activiteiten. 

Dit gaat per direct in en wel op 11-11-2019.

Ook ontzeg ik per direct de sleutel en toegang rechten voor alle beheerders van de VAM avond en toetreding tot de ruimte kan alleen in mijn bijzijn. Indien er zonder mijn bijzijn toetreding plaats vindt zal er aangifte gedaan worden. Er is camerabewaking geactiveerd zowel binnen als buiten het pand. Het gesprek wat ik eerst wilde gaan voeren met de beheerders is niet meer nodig.   

Weghalen goederen.

Zoals gebruikelijk is binnen sociale ‘’clubverbanden’’ worden er regelmatig (gebruik) goederen geschonken of er kan gebruik gemaakt worden van goederen. Hierbij stellen wij een ieder in de gelegenheid om komende zaterdag 16 November zijn of haar goederen op te halen. Schenkingen zijn uit ervaringen in het verleden een relatief begrip gebleken. 

Wel dient u VOORDAT u iets wilt komen afhalen per e-mail aan te geven wat u wilt ophalen zodat ik het een en ander in goede banen kan begeleiden. U kunt uw recht op goederen melden op het volgende e-mail adres qsl@pi4amf.nl

Goederen welke NIET OP 16 November worden opgehaald zijn NA 16 november mijn eigendom. Mocht u op 16 november verhindert zijn laat mij dit even weten in uw e-mail zodat we een andere datum kunnen afspreken.

Voor de goede orde:

Wij stoppen PER DIRECT met het faciliteren van de VAM avond, alle andere activiteiten zullen nog steeds normaal doorgang vinden. Mochten er nog vragen zijn, laat mij dit weten en we zullen binnen onze mogelijkheden beantwoorden.

Namens :

Carlton Engineering BV.

Klaas Goossensen (PD0ZX)

Eigenaar bedrijfsruimte Haarbrug 10-B

This entry was posted in Radio Club Bunschoten. Bookmark the permalink.