Geslaagde BBQ eind verenigingsseizoen

bbq1  bbq2

Op 14 juni werd de traditionele verenigingsbarbecue gehouden. Ook dit jaar mochten we weer van de gastvrijheid van PI4AMF gebruikmaken. Als vroeg in de middag werd de tent opgezet en de stoelen en tafels klaargezet. Altijd een heel karwei maar de vereniging kan altijd rekenen op bepaalde mensen. Bedankt voor de perfecte voorbereiding mannen!!!

Rond 18.o0 uur kwamen de eerste gasten. In totaal mochten we deze avond een kleine 30 bezoekers verwelkomen. Slager Van Twillert had weer goed zijn best gedaan en de bezoekers lieten zich de karbonades, hamburgers, sate en worsten prima smaken. Om 21.00 uur waren we door de voorraad vlees, stokbrood en saté-saus heen. Ook de verse fruitsalade die Henny (de XYL van Rient, PA3GXP) had gemaakt ging erin als zoete koek. De koffie en gevulde koeken gingen er als afsluiting nog moeizaam in.

Een gezellige avond vol onderling QSO. De avond vloog voorbij. Net zoals die luchtballon die bijna de Optibeam 17-4 in vloog…
Volgens mij hebben alle bezoekers genoten. De enige die het allemaal wat minder vond was de weegschaal de volgende ochtend…. ;-)

bbq3

This entry was posted in VERON. Bookmark the permalink.