Met vleesschotel, Spakenburgshart en andere prijzen naar huis

De laatste bijeenkomst van het jaar vond plaats op 12 december in zaal Zielhorst. De voorzitter heette de aanwezige amateurs en in het bijzonder de aanwezige XYL’s welkom.
De avond werd gestart met een aantal amateurs in het zonnetje te zetten.

Want zaken als cursus geven (Koos en Jan), vossenjachten organiseren (Rient, Henny, Maurice en Rob), de repeaters in de lucht houden (Rient en Jan), het mogen gebruiken van een vaste locatie (Klaas), de website en communicatie (Raf en Frank) gebeuren volop in de afdeling dankzij de inzet van deze vrijwilligers. Zonder hen zou er in de afdeling Amersfoort veel minder activiteit zijn!

Hierna werd aan de bezoekers het DXCC spel toegelicht, een puzzel waarbij de bezoekers raadsels moesten oplossen. Aan het eind van de avond bleek onze QSL-manager Peter (NL5557) de winnaar te zijn. Hij ontvangt een polo met daarop zijn naam en luisternummer.

Voor het eerst werd deze avond ter promotie van de VERON afdelingscompetitie de VERON A03 Contestbeker uitgereikt aan Roel (PB0ACU).

Eddy (PA0RSM) en Roel (PB0ACU) traden ook dit jaar op als volleert showmasters. Met een grap en een grol (Helemaal alleen….nummer 1) werden in rap tempo de bingoballetjes getrokken. Maarten (PA3EYC) en zijn XYL hadden dit jaar voor verschillende mooie prijzen gezorgd, zodat de deelnemers fanatiek deelnamen. Frank (PA3DTX) mocht bijvoorbeeld met een goed gevulde vleesschotel naar huis, Adriaan (PA1LIO) wist een Spakenburgs hart te veroveren en Hans (PE1KWH) kon na zijn “Bingo” aan de drank. Maar ook de andere winnaars waren blij met hun prijs.

Tussendoor kon men genieten van een hapje en een drankje.

Rond 23.00 uur was het programma voorbij en namen de bezoekers met het elkaar wensen van fijne feestdagen afscheid van elkaar.

2014kerst

This entry was posted in VERON. Bookmark the permalink.