Nieuwjaarsrede van de voorzitter

Beste leden van de VERON afdeling Amersfoort allereerst wens ik u, ook namens de andere bestuursleden, al het goede voor 2015. Moge dit jaar weer een luisterrijk en succesvol jaar  worden voor onze hobby.

Voor 2015 staan er allerlei verenigingsactiviteiten gepland. Begin februari zal onze afdeling met de clubcall PI4AMF weer mee doen aan de PACC. Heeft u interesse mee te doen, meldt u aan bij ondergetekende of de contestmanager Willem (PD0WVD). Het hele jaar  kunt u ook individueel deelnemen aan de VERON afdelingscompetitie en onze eigen interne A03 competitie.

Dit jaar zal de Tour de France starten vanuit Utrecht, ook daar omheen zullen individuele leden van de afdeling activiteiten gaan ontpooien.

Na een uiterst geslaagde velddag, vorig jaar september op het weiland in de polder bij Maarten (PA3EYC) te Nijkerk, willen wij als afdeling ook dit jaar weer gaan meedoen in juni en september met deze internationale CW- en SSB-velddagen. U wordt hierover binnen-kort geïnformeerd via onze homepage.

Er staan voor de maandelijkse afdelingsbijeenkomsten weer interessante lezingen op het programma, bent u in de gelegenheid komt u dan langs, al is het maar voor het brengen en halen van uw QSL-kaarten bij onze QSL-manager Peter (NL5557).

Daarnaast zullen Rient (PA3GXP), Rob (PA0KEL) en Maurice (PA3HHT), weer diverse vossenjachten gaan uitzetten. Een van mijn persoonlijke voornemens  (al jaren) is hieraan een keer deel te gaan nemen, dit jaar moet het dan maar gaan gebeuren!

Ook van harte aanbevolen de VAM-avonden elke maandagavond in Bunschoten.

Kortom allerlei activiteiten staan al weer gepland, maar er kunnen er zo een paar bijkomen wanneer er leden activiteiten willen ontplooien.  Meldt het ons, waar we kunnen zullen wij als afdelingsbestuur  u helpen en/of ondersteunen.

Nogmaals wij wensen u veel radiovreugde en hopelijk treffen wij u op een van de activiteiten komend jaar.

Frans de Bles (PC2F)

This entry was posted in VERON. Bookmark the permalink.