Nieuwsflits van juni is uit

Beste amateur,

In dit bericht vindt u als bijlage de Nieuwsflits nummer 166 met daarin o.a. de aankondiging van de verenigingsavond van vrijdag 10 juni. Dan is er vanaf 18.30 uur (inloop 18.00 uur) de afdelings-BBQ op het clubstation PI4AMF in Bunschoten-Spakenburg (Haarbrug 10-B).

Om een goede en gezellige barbecue te organiseren is deze avond alleen toegankelijk voor degenen die zich hebben opgegeven bij Roel (PB0ACU), dit in verband met de bestelde vleesschotels en dranken. Over het weer hoeven de deelnemers zich geen zorgen te maken: er is droog weer besteld en bij regen en donder zijn er voldoende voorbereidingen getroffen om een gezellige, warme en droge avond te hebben.

Verder kunt u in de Nieuwsflits een verslag lezen van de bijeenkomst van mei de aankondiging van de vossenjacht en overig verenigingsnieuws. Wist u bijvoorbeeld dat we drie geslaagden voor de telegrafisten-opleiding binnen de afdeling hebben?

Vraag en aanbod
Graag maak ik u attent op een grote hoeveelheid hobbygerelateerde boeken en materialen die dit weekend op de website zijn geplaatst. Deze zaken worden in opdracht door de afdeling Amersfoort verkocht. U vindt de aangeboden zaken op a03.veron.nl bij ‘vraag en aanbod’.

Juli en augustus
Juli en augustus zijn er geen verenigingsavonden, de eerste verenigingsavond na de vakantiestop is op vrijdag 9 september. Via www.a03.veron.nl kunt u informatie vinden over de VAM-avond, vossenjachten, contesten, cursussen en andere activiteiten tijdens de zomermaanden.

Ik wens u weer veel leesplezier toe en graag tot ziens bij een van de activiteiten!

Voor hen die op vakantie gaan in de komende weken: een goede en veilige reis en wellicht tot horens ‘vanuit den vreemde’.

73, Gert van Loo (PA2LO), secretaris VERON Amersfoort (a03)

PS – Heeft u zelf een bericht/artikeltje voor in de volgende Nieuwsflits of wilt u voortaan de Nieuwsflits automatisch in uw e-mailbox ontvangen? Dat kan! Stuur een mail aan a03 (aan) veron.nl en meldt u aan. Bent u al geabonneerd, maar heeft/krijgt u een nieuw e-mailadres vergeet dan niet de wijziging door te geven dan blijft u op de hoogte!

golfpatroon-voorwebsite-transparant-20151-e1410808591797 (1)

This entry was posted in VERON and tagged . Bookmark the permalink.