Nieuwsflits van mei is uit

Beste amateur,

In dit bericht vindt u de Nieuwsflits 165 als bijlage met daarin o.a. de aankondiging van de verenigingsavond van vrijdag 13 mei, met het tweede deel van de tweedelige lezing van Wim Telkamp (PA3DJS) en gaat over de antennekeuze met alle daaraan gerelateerde invloeden als grond, stralings-diagram, polarisatie en antennehoogte. Verder kunt u hierin lezen een verslag van de lezing van april en overig verenigingsnieuws.

Deze avond wordt gehouden in ontmoetingscentrum “De Herberg” aan de Watersteeg 85 (wijk Nieuwland) in Amersfoort. De Watersteeg wordt in sommige navigatiesystemen aangeduid als ‘fietspad’. Het beste is dan de Sporthal Nieuwland aan de Zeldertsedreef 3, 3824 EJ Amersfoort in te voeren. Daar kunt u ook het beste parkeren. Voor bezoekers die de bus nemen: neem stadsdienst lijn 2, halte Zonnewijzer.

Aanvang 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur.

Graag ook aandacht voor onderstaande:
Volgende maand (vrijdag 10 juni) houden we een afdelings-BBQ in Bunschoten (voor afdelingsleden en partners 12,50 euro, all-in per persoon). Aanmelden is mogelijk uiterlijk tot en met 2 juni in verband met de inkopen bij Roel (PB0ACU), schriftelijk (Watersteeg 57, 3824 EL Amersfoort) of via email (pb0acu (AAN) hocra.nl).

Ik wens u weer veel leesplezier toe en graag tot ziens bij een van de activiteiten!

73, Gert van Loo (PA2LO), secretaris VERON Amersfoort (a03)

PS – Heeft u zelf een bericht/artikeltje voor in de volgende Nieuwsflits of wilt u voortaan de Nieuwsflits automatisch in uw e-mailbox ontvangen? Dat kan! Stuur een mail aan a03 (aan) veron.nl en meldt u aan. Bent u al geabonneerd, maar heeft/krijgt u een nieuw e-mailadres vergeet dan niet de wijziging door te geven dan blijft u op de hoogte!

golfpatroon-voorwebsite-transparant-20151-e1410808591797 (1)

This entry was posted in VERON and tagged , . Bookmark the permalink.