Oproep Jeugdcontest

Ben jij tussen de 14 en 25 jaar, let dan op en lees dit aandachtig door
De VERON Jeugd- en Jongeren commissie wil dit jaar gezamenlijk met een team aan een contest meedoen.

Wat is de bedoeling?
Dit jaar gaan we met een jeugdteam deelnemen in de CQ World Wide contest, welke gehouden wordt in het weekend van 25 en 26 oktober aanstaande.
Je krijgt de kans om samen met je leeftijdsgenoten een weekend door te brengen bij een station met goede radio’s en antennes. Afwisselend zal je een van de twee radio’s bemannen, we nemen deel in de Multi-Two categorie. Heb je nog geen contest ervaring, geen zorgen! Ook jij bent welkom, we zorgen voor een aantal ervaren operators die je zullen helpen gedurende de contest en je zo alle kneepjes van het contesten kunnen bij brengen. Om te zorgen voor extra aandacht en dat het helemaal duidelijk is dat we een jeugdteam zijn, zorgen wij voor een speciale callsign.

Verblijf
Je hoeft niet na je shift achter de radio terug naar huis, je blijft lekker slapen bij het station. Wij zorgen voor het eten, drinken en de snacks. De tijd die je niet achter de radio zit kun je gezellig doorbrengen met de andere contesters of je maakt die gemiste uurtjes slaap nog even goed…

Kosten
De VERON Jeugd- en Jongeren commissie sponsort een groot deel van de kosten, aan jouw vragen we een bijdragen van €10 voor het hele weekend.

Geïnteresseerd?
Lijkt het je leuk om mee te doen met een gezellige groep, geef je dan snel op. We hebben maar een beperkt aantal plaatsen. Wil je je opgeven stuur dan een berichtje met daarin wat gegevens over jezelf en een motivatie naar: pd5lkm@veron.nl
Ook voor vragen kun je op dit email adres terecht.

Namens de jeugd en jongeren commissie,

Lennart Kieft
PD5LKM

This entry was posted in Ander nieuws. Bookmark the permalink.