PA90IARU deze week volop actief in CW-mode

De afgelopen weken waren de speciale roepletters PA90IARU vooral in phone actief. Ook tijdens de PACC werd uitsluitend in deze mode deelgenomen. Ook de voorzitter van het HB van de VERON, Remy Denkers PA3AGF wist tijdens de PACC de call in zijn logboek bij te schrijven.

Deze week zal de call vooral in CW actief zijn. Wie het dxcluster in de gaten houdt, zal activiteit in de avonduren vinden en daarmee vooral op 30, 40, 80 en 160 meter. Met de CW activiteit hopen we nog meer amateurs de gelegenheid te geven om de speciale roepletters ter gelegenheid van het 90-jarige jubileum van de International Amateur Radio Union te laten werken. Inmiddels staan er al meer dan 6.000 QSO’s in het log!

Ondertussen is de crew ook bezig de bijzondere DXCC’s in het log te zetten. Zo werden recente activaties als  EP6T (Iran), K1N (Navassa), FJ/W2RE (St. Barthelemy) en ook TI9/3Z9DX (Cocos Island) gewerkt.

Let op: na deze week zullen de bijzondere roepletters vervallen. Wellicht dat later dit jaar de roepletters nog een keer aangevraagd worden, maar wil je zeker weten dat je de speciale QSL-kaart in je bezit krijgen, dan adviseren we je om de komende week PA90IARU te werken.

73,
Crew PA90IARU

This entry was posted in VERON. Bookmark the permalink.