Radiovlooienmarkt Tytsjerk: 11 april 2015.

VERON afdeling Friesland-Noord organiseert voor de 30e keer: Radiovlooienmarkt Tytsjerk op zaterdag 11 april 2015.

Wat kun je wederom verwachten:
Onderdelen en apparatuur van laagfrequent tot en met SHF zoals; antennes en antennemateriaal, coax, elektronica onderdelen, dongels, bouwpakketten, surplus en Nieuw Old Stock (NOS).

Verder: het Service Bureau (eventueel spullen van te voren bestellen bij servicebureau A-14), ver­koop/inbreng­stand. En in verband met de 30e keer organiseren we een zelfbouwtentoonstelling en informatiestands van diverse interessegroepen. 

Zakken met mooie hoogwaardige onderdelen? Jawel!

Iets te verkopen? Denk aan de inbrengstand en neem eventueel contact op met het A-14 bestuur om dit te regelen (10% opbrengst is voor de organisatie). 

En natuurlijk wordt het weer gezellig net zoals de voorgaande 29 jaar. Tref oude bekenden en praat weer eens bij. Nieuwe bezoekers en vooral jeugd zijn van harte welkom. Er is genoeg te beleven op het brede gebied van het radio amateurisme, dus kom, kijk en beleef.

Informatie betreffende tafels: neem contact op met Tom, PA2IP via pi4lwd@amsat.org of kijk op www.pi4lwd.nl.  De zaal is open om 9.00 uur en om 15.00 uur is alles weer opgeruimd. Kom ’s morgens op tijd want op=op en weg=weg! Consumpties verkrijgbaar voor gewone prijzen.

En waar vind je dit nog?=> De toegang is zoals altijd GRATIS.

Halverwege Leeuwarden-Hardegarijp slaat men af richting Tytsjerk.

Het dorpshuis ‘Yn e Mande’, Noarderein 1, is te vinden na 300 meter aan de linker kant. Ruime parkeergelegenheid (ook gratis) tegenover en naast het dorpshuis.

Graag tot ziens in Tytsjerk op zaterdag 11 april 2015.

Radiovlooienmarkt Tytsjerk: Zeker niet de grootste, wel de gezelligste!

This entry was posted in Ander nieuws. Bookmark the permalink.