Stormachtige PACC voor PI4AMF

pi4amf-avatarEen crew van ongeveer 10 OM’s heeft in het weekend van  8 en 9 februari de eer van het clubstation PI4AMF proberen hoog te houden tijdens de PACC.

De aanloop van de PACC 2014 was voor Amersfoort er eentje met hobbels: de ProSisTel-rotor overleefde de afgelopen winterstormen niet. Ook kon de hoogwerker die de afgelopen jaren als tweede antennemast fungeerde niet worden ingezet. En ten slotte bleek niet alle materiaal in dezelfde staat te zijn als dat zij was uitgeleend, waardoor de crew een aantal noodgrepen moest doen om de derde plaats van vorig jaar te kunnen verdedigen. Als laatste tegenslag bleek er op zaterdag ook nog eens geen bier in het clubhonk aanwezig te zijn…

De condities werkten niet echt mee, maar dankzij (of ondanks?) de kwaliteiten van de operators zijn we erin geslaagd om een mooi aantal contacten te loggen. Of dit jaar een prijs in de wacht kan worden gesleept? Dat is natuurlijk afwachten. Maar het plezier neemt niemand het team meer af!

Ook eens meedoen met een contest bij PI4AMF? Hou dan deze website in de gaten en geef je op. Zowel beginners als gevorderden zijn meer dan welkom!

PA3EYC

This entry was posted in Nieuws PI4AMF. Bookmark the permalink.