VRZA bijeenkomst 28 Jul 2020

Beste leden van de VRZA afdeling Eemland, vorige maand op 23 juni was er ook een bijeenkomst, ik denk dat het bij een aantal mensen nog niet in het systeem zat dat we al weer begonnen waren. Het was erg gezellig maar wel een beetje rustig, daarom een klein weekje van te voren even een herinnering.

Dinsdag 28 juli is er weer een bijeenkomst, de deur is zoals gebruikelijk vanaf 19.30 uur open, en de koffie staat klaar. Zorg dat je erbij bent want Raphaël heeft voor iedere bezoeker een verrassing.

Verder zullen we het hebben over de velddag die we 5 en 6 september zullen houden.
Om de avond verder toch een leuke inhoud te geven vragen we je om iets mee te brengen waar je mee bezig (geweest) bent en als je daar dan iets over kunt vertellen is dat helemaal mooi.

Het bestuur heeft besloten dat we in de zomer periode gewoon doorgaan met onze bijeenkomsten, dus geen zomerstop maar elke 4e dinsdag van de maand VRZA avond.
Er zijn nog meer nieuwtjes te melden maar dat hoor je de 28e, het moet toch een beetje een verrassing blijven dus kom naar de club avond, we rekenen ook op jou.


Namens het bestuur,
Wim PA4WK

This entry was posted in VRZA. Bookmark the permalink.