Website VERON Amerfoort ‘verhuist’

De afgelopen jaren hebben we als afdeling gebruik mogen maken van de website en url www.veronamersfoort.nl. Onze webmaster, Frank (PA3DTX)  heeft gedurende deze jaren zowel deze site als de officiële website van de afdeling Amersfoort A03.veron.nl bijgehouden.

a03 site 2016

a03.veron.nl in de nieuwe huisstijl van de VERON.

In de afgelopen periode heeft de PR commissie van de VERON een nieuwe huisstijl ontwikkeld en is vanuit het hoofdbestuur gevraagd om deze huisstijl door te voeren, ook op de lokale websites. Dit om één gezicht naar buiten te tonen. Als afdeling Amersfoort voldoen we aan deze vraag. Daarom is per medio december de nieuwe A03-site online gegaan. Onze webmaster Frank PA3DTX heeft hiervoor de nodige uurtjes besteed om alle informatie over de afdeling en een stuk van onze historie over te zetten.

Actuele informatie over wat er in de afdeling A03 gebeurt, vind je vanaf nu weer op onze oude vertrouwde a03.veron.nl website. De website waarop u dit bericht leest, www.pi4amf.nl, blijft in de lucht en zal vooral informatie weergeven over activiteiten op het clubstation PI4AMF.

Rest ons om de eigenaar van het domein www.veronamersfoort.nl te bedanken voor de gastvrijheid die de afdeling is verleend de afgelopen jaren. Dankzij deze gastvrijheid hebben meer geïnteresseerden in de radiohobby ons kunnen vinden!

Namens het bestuur,
Gert (PA2LO), secretaris VERON Amersfoort (A03)

This entry was posted in VERON. Bookmark the permalink.