BrandMeister team opent Q&A platform

Het BrandMeister team vind contact met andere zendamateurs belangrijk en communiceerde al met hun rechtstreeks via verschillende social media. Alle vragen & antwoorden (Q&A) op één centraal punt is natuurlijk niet alleen efficiënter voor de beheerders maar ook makkelijker voor de zendamateurs die deelnemen aan het experiment en antwoord zoekt op een specifieke vraag.

Het ´Ask´ platform van BrandMeister vind u >hier< en omdat het om een internationaal/wereldwijd netwerk gaat is het vanzelfsprekend Engelstalig .

Voor Nederlandse zendamateurs is er ook een (Nederlandstalige) app-groep waar rechtstreeks met de master beheerder en div repeater beheerders kan worden gecommuniceerd. En wisselen hier ook geregeld hun ervaringen uit. Een e-mail naar pd0raf (apenkrulletje) hotmail.com met call & 06 nr is voldoende om toegevoegd te worden. Waarna we van harte aanbevelen de notificaties uit te zetten gezien de vlagen met hoog volume in verkeer en de misschien wel ongewenste tijden waarop men actief is ;)

 

This entry was posted in BrandMeister and tagged , , , . Bookmark the permalink.