Collectieve inkoop 70Mhz (4M) antenne

Omdat DARES Utrecht op het Clubstation in Bunschoten actief wil worden op de 4M band gaan we een Sirio CX-4-68 verticale rondstraal antenne voor 70MHz. aanschaffen. Deze zal binnenkort een plaatsje op het dak van het DRCC krijgen. Alle deelnemers van DARES worden in de gelegenheid gesteld deel te nemen aan een collectieve inkoop van deze antenne, klik hier voor meer informatie over deze antenne. Uw voordeel is dat u in ieder geval geen verzendkosten betaald, de antenne gaat dan voor u maximaal €69,- kosten, en bij voldoende belangstelling kan de prijs zakken tot €55,- per stuk. U dient uw bestelling vooraf te betalen en op het DRCC in Bunschoten op te halen.

Hoe doet u mee?
U kunt deelnemen tot 3 september door een berichtje te sturen naar pa0vdb@amsat.org en €69,- over te maken op rekening nummer NL73INGB003269449 onder naam van N van den Brink, vermeld op uw overschrijving uw naam, call en het aantal antennes.
De antenne en het kortingsbedrag indien van toepassing dienen in Bunschoten opgehaald te worden nadat u van ons bericht ontvangen hebt dat de antennes geleverd zijn.

This entry was posted in DARES. Bookmark the permalink.