Repeater BBQ 2017

In 2016 begonnen als BBQ voor de beheerders van een BrandMeister DMR Repeaters kreeg op initiatief van Henry PC2KY in op 30 september 2017 een vervolg op de Radioclub Bunschoten. Dit jaar waren ook beheerders van HAMnet en andere repeaters op het vlees afgekomen.

Zoals te doen gebruikelijk maakten we weer dankbaar gebruik van de uitstekende service van Slagerij van Twillert. En offerde Lennard PA3L van de Dortse Electronica CLub zich op als heuse kok zodat de aanwezigen lekker konden kletsen aan de grote tafel onder de ons welbekende grote gele tent.

Hoewel het de hele nacht en ochtend flink had geregend kon de BBQ in rustig en droog weer plaatsvinden. Echter trok de temperatuur de bezoekers na de maaltijd wel naar binnen waar men al snel de houtkachel aan de praat hadden gekregen.

De BBQ bleek een uitstekende gelegenheid om te netwerken, informatie uit te wisselen en eens met andere gelijkgestemde uit andere delen van het land kennis te maken. En vanzelfsprekend was ook op deze samenscholing van zendamateurs de welbekende HAM-postbode(s) aanwezig en wisselde men het nodige aan apparatuur uit.

Rudy PD0ZRY beantwoorde weer een stortvloed aan vragen dat zeer gewaardeerd werd. En enkele bezoekers kregen als bonus een kijkje in een KPN distributiepunt en enige uitleg over glasvezelverbindingen.  Een leuk initiatief dat zeker herhaling verdient.

Toen Klaas en RAF de volgende dag de tent weer wilde afbreken bleek deze geen zin meer te hebben om te overwinteren in een strakke plastic zak. Aangezien het opzetten van de tent telkens weer erg veel tijd, ducktape, zelftappers en Hanzaplast koste was er vrede met het voltooid leven besluit van het onhandige ding.  Rest in pieces

De repeater beheerders zien we natuurlijk graag weer terug op de volgende BBQ in 2018!

:)

 

This entry was posted in Ander nieuws and tagged , , . Bookmark the permalink.