De Nieuwsflits van december is uit

Beste amateur,

In dit bericht vindt u de Nieuwsflits nummer 150 (december 2014) met daarin de aankondiging van de verenigingsavond van 12 december. Graag nodigen wij u en uw partner deze avond uit om het jaar feestelijk met ons af te sluiten. Wij zorgen voor een hapje en een drankje en voor het nodige vermaak. Verder kunt u hierin lezen een verslag van de bijeenkomst van november en overig verenigingsnieuws.

In april zal de 76ste VERON Verenigingsraad (VR) worden gehouden. Tot eind januari a.s. kunnen wij als afdeling voorstellen voor de VR indienen, dat kunnen onderwerpen van allerlei aard zijn. Voorstellen met uw onderbouwing kunnen tot 1 januari 2015 schriftelijk of per e-mail bij mij worden ingediend. Over deze voorstellen kunnen we dan tijdens de verenigingsavond van 9 januari a.s. stemmen en tijdig bij het HB indienen.
Ik wens u weer veel leesplezier toe en graag tot ziens bij een van de activiteiten!

73, Gert van Loo (PA2LO)
secretaris VERON Amersfoort (a03)

PSHeeft u zelf een bericht/artikeltje voor in de volgende Nieuwsflits of wilt u voortaan de Nieuwsflits automatisch in uw e-mailbox ontvangen? Dat kan! Stuur een mail aan a03 (aan) veron.nl en meldt u aan. Bent u al geabonneerd, maar heeft/krijgt u een nieuw e-mailadres vergeet dan niet de wijziging door te geven dan blijft u op de hoogte!

This entry was posted in VERON. Bookmark the permalink.