Geclaimde en pre-evaluatie scores PACC bekend

De geclaimde en pre-evaluatie scores van de PACC zijn bekend. Ons clubstation PI4AMF deed ook dit jaar weer mee in de klasse Multi-Operator, All band, High, Mixed, Two Radio.

Op basis van de pre-evaluatie bezet PI4AMF op dit moment de derde plaats. Mocht dit zo blijven, dan handhaafd Amersfoort zich voor het derde jaar in de top-3 van deze klasse.

In de geclaimde score stond Amerfoort nog op de vijfde plaats, op korte afstand van de nummer 4 (PC2D) en 3 (PA6Y). Bij de pre-evaluatie van de score is de score van deze stations echter behoorlijk, naar beneden, bijgesteld. De score van PI4AMF bleef vrijwel ongewijzigd. Het Zeeuwse conteststation PI4DX staat in de klasse overigens stevig aan de leiding, alhoewel ook bij hen een enorm verschil is tussen de geclaimde en pre-evaluatie score (maar liefst 1.800.000 punten!)

pi4amf pre-evaluatie

Naast de deelname in de Multi Two-klasse heeft de afdeling Amersfoort nog een ijzer in het vuur: Gert (PA2LO)  activeerde als Single Operator, Phone de speciale roepletters PA90IARU. Naar het zich laat aanzien een goede keuze: de voorsprong op de nummers 2 en 3 in deze klasse bedraagt in de pre-evaluatie meer dan 50.000 punten.

pa90iaru pre-evaluatie

De definitieve uitslag van de PACC wordt in juni verwacht.

This entry was posted in Nieuws PI4AMF, VERON. Bookmark the permalink.