Uitnodiging voor de VERON VHF-dag op zaterdag 25 april 2015

We zijn te gast bij het Denksport Centrum in Apeldoorn,  Dubbelbeek 24, 7333 NJ  Apeldoorn (www.denksportcentrumapeldoorn.nl/ (JO22XE54VD / Latitude: 52.183948;  Longitude: 5.96593).

Zoals in 2013 zal deze dag een combinatie zijn van “VHF Dag”  en  “Satellieten interessedag“, er zijn dus meer programma’s met vele interessante lezingen en demo’s.

Net als in 2013 zal de koffie/thee  en lunch gratis zijn, alle andere consumpties zijn uiteraard voor eigen rekening.

Mensen die willen deelnemen verzoeken wij zich per e-mail aan te melden (tot uiterlijk 17 april) in verband met planning / catering )  bij Coen (pa5km@veron.nl). Als u zich reeds  via de interessegroep satellieten heeft aangemeld is dit niet meer nodig natuurlijk. Graag even erbij vermelden of wij uw naam/call op de lijst van deelnemers mogen vermelden op de website (http://amsat-nl.org/satday2015/) (na 1 april via de link http://www.pi6anh.com/veron/_pages/default.asp?page=home van de VHF commissie op de nieuwe VERON website). Het programma met aanvangstijden en info over lezingen vindt u ook op deze site.

Wij hopen u allen te mogen begroeten op zaterdag 25 april aanstaande, naast het zeer interessante programma met lezingen en demo’s is het uiteraard een uitstekende gelegenheid om ook weer eens  door middel van een eye-ball QSO gezellig bij te praten met collega amateurs!

Namens de VERON  VHF commissie
Coen Vermaire (PA5KM)

This entry was posted in Ander nieuws and tagged . Bookmark the permalink.