Gezocht: bestuurslid V/M

wantedIn maart zal de jaarvergadering van de afdeling plaatsvinden. Drie bestuursleden zijn dit jaar ‘aftredend’. Helaas zijn niet alle aftreders “herkiesbaar”. Dat betekent dat er vacatures in het bestuur zullen ontstaan.

 

Daarom is de afdeling naarstig op zoek naar één of meerdere kandidaten voor in het bestuur. Ervaring is niet nodig, enthousiasme en affiniteit met de radiohobby wel. Gezien de samenstelling van het bestuur nodigen we met name ook SWL-ers uit om zich als bestuurslid aan te melden.

Kost het veel tijd?
Nee. Het huidige bestuur is een goed ingewerkt team, dat gezamenlijk de schouders eronder zet. We vergaderen gemiddeld 6x per jaar.

Wat levert het me op?
Je besluit mee over afdelingsgerelateerde zaken en zit daarmee ‘bovenop’ wat in jou vereniging gebeurt. Dicht bij het vuur zitten betekent ook invloed kunnen uitoefenen en daarmee de vereniging (nog) beter laten functioneren.

Waarom ik, er zijn zoveel anderen?
Als we allemaal zo denken… Waarom zou je het eigenlijk niet doen? Het is leuk, leerzaam en je draagt direct je steentje bij aan de vereniging. Met alleen naar anderen kijken komen we er niet. We need you!
Interesse of meer weten? Neem dan contact op met de secretaris Gert, PA2LO of met de voorzitter Frans, PC2F.

This entry was posted in VERON. Bookmark the permalink.