Inschrijvingen Youngsters On The Air Finland

YOTAIn de zomer van 2014 zal van 15-22 juli Youngsters On The Air in Finland plaatsvinden. Dit is in opvolging van voorgaande evenementen in Roemenië, Nederland/België en Estland. Gedurende deze week zullen 15 teams uit verschillende Europese landen deelnemen. Een team bestaat uit 4 zendamateurs en/of luisteramateurs tussen de 15-25 jaar en een teamleider. In de week zijn er diverse activiteiten die in het teken van radio amateurisme staan zoals: contesten, presentaties, bezoeken van o.a. radio stations, ARDF en nog veel meer. Locatie van het evenement is Virrat in Finland. De YOTA website www.ham-yota.com geeft een indruk van wat je van deze week kan verwachten.

Kosten: deelnemers betalen een deel van de reiskosten plus €50 deelnemerskosten (de vergoeding van de reiskosten is afhankelijk van de reisafstand, te berekenen met een formule van de Europese Commissie). Het grootste deel zal gefinancierd worden door het Erasmus+ programma van de Europese Commissie, zoals accommodatie, activiteiten en eten.
Wil je deelnemen aan dit evenement stuur dan een mail met motivatie, waarin je duidelijk aangeeft waarom we jou moeten meenemen, naar Lisa Leenders, PA2LS, pa2ls@veron.nl

Teamleiders kunnen zich ook aanmelden, zij mogen ouder dan 25 jaar zijn.

This entry was posted in Ander nieuws. Bookmark the permalink.