Lezing Verbindingsdienst

ingezonden mededeling:

Het Ministerie van Defensie beschikt over een aantal historische collecties, op allerlei gebieden. Op woensdagavond 15 juni organiseert de Historische Collectie van de Verbindingsdienst (op de Bernhardkazerne in Amersfoort) een avond over de rol van militairen van de Verbindingsdienst en de beschikbare communicatiemiddelen tijdens de historische Slagen om Rotterdam in 1940 en Arnhem in 1944. Wellicht is er interesse vanuit uw vereniging, omdat we graag in contact komen met enthousiaste hobbyisten en zendamateurs.

Is er wellicht een mogelijkheid om dit evenement onder uw leden onder de aandacht te brengen? Vanzelfsprekend heb ik meer aanvullende informatie voor u. U kunt bijvoorbeeld alvast kijken op Het Ministerie van Defensie beschikt over een aantal historische collecties, op allerlei gebieden. Op woensdagavond 15 juni organiseert de Historische Collectie van de Verbindingsdienst (op de Bernhardkazerne in Amersfoort) een avond over de rol van militairen van de Verbindingsdienst en de beschikbare communicatiemiddelen tijdens de historische Slagen om Rotterdam in 1940 en Arnhem in 1944. Wellicht is er interesse vanuit uw vereniging, omdat we graag in contact komen met enthousiaste hobbyisten en zendamateurs.

Is er wellicht een mogelijkheid om dit evenement onder uw leden onder de aandacht te brengen? Vanzelfsprekend heb ik meer aanvullende informatie voor u. U kunt bijvoorbeeld alvast kijken op hcverbindingsdienst.nl

Met vriendelijke groet,
Vincent Boers

This entry was posted in Ander nieuws. Bookmark the permalink.