Nieuwsflits van februari is uit

Beste amateur,

In dit bericht vindt u de Nieuwsflits nummer 162 als link met daarin o.a. de aankondiging van de verenigingsavond van 12 februari aanstaande en de foxOring vossenjacht op 80 meter op zondag 14 februari. Verder kunt u hierin lezen een verslag van de bijeenkomst van januari en overig verenigingsnieuws.

Deze avond wordt weer gehouden in ontmoetingscentrum “De Herberg” aan de Watersteeg 85 (wijk Nieuwland) in Amersfoort. De Watersteeg wordt in sommige navigatiesystemen aangeduid als ‘fietspad’. Het beste is dan de Sporthal Nieuwland aan de Zeldertsedreef 3, 3824 EJ Amersfoort in te voeren. Daar kunt u ook het beste parkeren. Voor bezoekers die de bus nemen: neem stadsdienst lijn 2, halte Zonnewijzer.

Aanvang 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur.

De voorbereidingen voor de PACC zijn in volle gang. Wil je tijdens de PACC als operator van ons clubstation actief zijn, neem dan contact op met Frans (PC2F)! De PI4AMF contest crew zal deze PACC de speciale roepletters PA85SVS gebruiken. Dit in het kader van het 85-jarig bestaan van SV Spakenburg.

Ik wens u weer veel leesplezier toe en graag tot ziens bij een van de activiteiten!

73, Gert van Loo (PA2LO), secretaris VERON Amersfoort (a03)

PS – Heeft u zelf een bericht/artikeltje voor in de volgende Nieuwsflits of wilt u voortaan de Nieuwsflits automatisch in uw e-mailbox ontvangen? Dat kan! Stuur een mail aan a03 (aan) veron.nl en meldt u aan. Bent u al geabonneerd, maar heeft/krijgt u een nieuw e-mailadres vergeet dan niet de wijziging door te geven dan blijft u op de hoogte!

golfpatroon-voorwebsite-transparant-20151-e1410808591797 (1)

This entry was posted in VERON and tagged , . Bookmark the permalink.