Nieuwsflits van maart is uit

Beste amateur,

In dit bericht vindt u de Nieuwsflits nummer 163 met daarin o.a. de uitnodiging voor de huishoudelijke vergadering en behandeling van de VR-voorstellen van 11 maart aanstaande. Een mooie gelegenheid voor u om uw stem te laten horen en mee te denken over het beleid van onze vereniging.

Ter voorbereiding ontvangt u als bijlage, naast de nieuwsflits met veel afdelingsnieuws, ook ‘t Geruis met de stukken voor de huishoudelijke vergadering en de VR-voorstellen die tijdens de Verenigingsraad in Apeldoorn behandeld zullen worden.

In tegenstelling tot vorige jaren zullen de stukken voor de huishoudelijke vergadering en de VR-voorstellen niet meer op papier in de zaal aanwezig zijn: ze worden met de beamer op het scherm getoond; daarmee dragen we een klein stukje bij aan het niet onnodig verbruiken van papier. Leden die de stukken wel op papier wensen te ontvangen, kunnen dit voor de vergadering aan de secretaris kenbaar maken.

De vergadering, die begint om 20.00 uur, is alleen toegankelijk voor VERON-afdelingsleden en eventueel door het bestuur uitgenodigde VERON-leden (afdelingsreglement art. 7). De zaal is open vanaf 19.30 uur.

De avond wordt gehouden in ontmoetingscentrum “De Herberg” aan de Watersteeg 85 (wijk Nieuwland) in Amersfoort. De Watersteeg wordt in sommige navigatiesystemen aangeduid als ‘fietspad’. Het beste is dan de Sporthal Nieuwland aan de Zeldertsedreef 3, 3824 EJ Amersfoort in te voeren. Daar kunt u ook het beste parkeren. Voor bezoekers die de bus nemen: neem stadsdienst lijn 2, halte Zonnewijzer.

Ik wens u weer veel leesplezier toe en graag tot ziens bij een van de activiteiten!

73, Gert van Loo (PA2LO), secretaris VERON Amersfoort (a03)

PS – Heeft u zelf een bericht/artikeltje voor in de volgende Nieuwsflits of wilt u voortaan de Nieuwsflits automatisch in uw e-mailbox ontvangen? Dat kan! Stuur een mail aan a03 (aan) veron.nl en meldt u aan. Bent u al geabonneerd, maar heeft/krijgt u een nieuw e-mailadres vergeet dan niet de wijziging door te geven dan blijft u op de hoogte!

golfpatroon-voorwebsite-transparant-20151-e1410808591797 (1)

This entry was posted in VERON and tagged , , . Bookmark the permalink.