Nieuwsflits van september is uit

Beste amateur,

Hopelijk hebt u genoten van de zomerse dagen die achter ons liggen en heeft u nieuwe energie opgedaan voor het nieuwe verenigingsseizoen.

In dit bericht vindt u de Nieuwsflits nummer 157 met daarin o.a. de aankondiging van de afdelingsbijeenkomst van 11 september, dan is er een lezing over AT SPRINT IIIB, “een echte zelfbouw transceiver voor SOTA gebruik” door Rick Rabouw (PA3CJL).

Deze avond zal worden gehouden in ons nieuwe maandelijkse onderkomen in het ontmoetingscentrum “De Herberg” aan de Watersteeg 85 (wijk Nieuwland) in Amersfoort. De Watersteeg wordt in sommige navigatiesystemen aangeduid als ‘fietspad’. Het beste is dan de Sporthal Nieuwland aan de Zeldertsedreef 3, 3824 EJ Amersfoort in te voeren. Daar kunt u ook het beste parkeren. Voor bezoekers die de bus nemen: neem stadsdienst lijn 2, halte Zonnewijzer.

Aanvang 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur.

Verder kunt u in de Nieuwsflits een verslag lezen van de bijeenkomst van juni en overig verenigingsnieuws.

Ik wens u weer veel leesplezier toe en graag tot ziens bij een van de activiteiten!

73, Gert van Loo (PA2LO), secretaris VERON Amersfoort (a03)

 

PS – Heeft u zelf een bericht/artikeltje voor in de volgende Nieuwsflits of wilt u voortaan de Nieuwsflits automatisch in uw e-mailbox ontvangen? Dat kan! Stuur een mail aan a03 (aan) veron.nl en meldt u aan. Bent u al geabonneerd, maar heeft/krijgt u een nieuw e-mailadres vergeet dan niet de wijziging door te geven dan blijft u op de hoogte!

This entry was posted in VERON and tagged , . Bookmark the permalink.