OM ANTOON OOSTVEEN (PA1OVN – ex PA3FWR) Silent Key

AntoonOostveen(PE1OVN)Op 24 juli 2013 is op 70-jarige leeftijd, ten gevolge van een tragisch ongeval, overleden

OM ANTOON OOSTVEEN (PA1OVN – ex PA3FWR)

Antoon was binnen de afdeling Amersfoort vele jaren de specialist op het gebied van computers. Wij konden, al in de tijd dat computers voor velen nog iets nieuws was, bij hem terecht met onze vragen over besturingsystemen, packet-radio en later met onze vragen over dat nieuwe medium dat ‘internet’ heette. Verscheiden malen heeft Antoon op zaterdagochtend ten behoeve van de leden van de afdeling cursus in deze materie gegeven. Dat gebeurde dan in zijn vertrouwde klaslokaal, op de school waar hij in zijn dagelijks leven lesgaf.

Binnen de afdeling herinneren we ons Antoon als een warm mens met aandacht voor de mens en techniek. Een bekwame maar stille werker die niet graag op de voorgrond trad. Als blijk van waardering voor zijn werk binnen de afdeling werd Antoon in 1993 uitgeroepen tot ‘afdelingsamateur van het jaar’.

De afgelopen jaren waren niet gemakkelijk. Slechts twee weken voor zijn overlijden was Antoon echter beter en gezond verklaard.  Hij was vreselijk blij en trots dat hij mee kon wandelen met de Strandzesdaagse. Door een noodlottig ongeluk werd het zijn laatste wandeling.

Met het overlijden van Antoon verliezen wij een gewaardeerde OM. Antoon laat een vrouw en twee zonen (47 en 45 jaar) met kleinkinderen achter. Wij wensen de familie veel sterkte toe.

Namens bestuur en leden VERON Amersfoort
Frans de Bles (PC2F), voorzitter

This entry was posted in VERON. Bookmark the permalink.