Uitslag/verslag Piet Wakker snertvossenjacht op 80 meter van 15 december 2013

Rient zijn auto vol gepakt met spullen voor de vossenjacht. Rob (PA0KEL), Maurice (PA1HHT) en Rient (PD3GXP) op de fiets de beide zenders naar de goede locatie gebracht vanaf parkeerplaats het Treekerpunt. De totale lengte van de route naar zender 1 en 2 terug naar het begin is 4 km (rechte lijn). Toen ze terugkwamen, kon men al snel de eerste deelnemers inschrijven, zodat deze om 13:00 uur konden starten. Maurice was de eerste, waar ze heen moesten (Vos-1), daarna naar Rob (Vos-2) om de kaart af te laten tekenen.

Om 14.30 kwam ik voor de catering. Rient had de pan met snert al op het vuur. Dit van Rient overgenomen, zodat hij zich kon richten op de binnenkomende jagers vanaf 15:00 uur. Ondertussen ieder voorzien van snert en roggebrood met spek, die dat wilde. Voor Kelly (hond van Jan) waren er honden koekjes, maar zij ging ook liever voor de snert.

Om ±15:30 de peilafwijkingen/resultaten bekend.

Floris (PD1FR) had dit het beste gedaan en kreeg de hoofdprijs! Hans (PE1KWH) behaalde de 2e plaats en Leo (PA0LEZ) nam de 3e plaats mee naar huis. Voor alle deelnemers was er een QSL-kaart.

Maurice en Rob bedankt, dat jullie weer in het bos wilden zitten, Rient voor het rekenwerk.

Deelnemers en belangstellenden fijne feestdagen en een voorspoedig 2014 gewenst! Graag tot ziens bij een andere vossenjacht, de volgende van afdeling Amersfoort is op 12 januari 2014. Dit wordt een FoxOring op de 80 meterband.

Henny, XYL van Rient (PA3GXP)

2013decvos
Gekeken is naar de totale mispeiling, tijd is niet van toepassing geweest.

Vossenjacht-3luik-15-12-13

This entry was posted in Vossenjacht. Bookmark the permalink.