Vacature: Beheerder VAM/Radio Club Bunschoten

gezochtWe zijn op zoek naar een beheerder voor de wekelijkse VAM avond bij Radio Club Bunschoten.

Jij, als nieuwe beheerder (Man/Vrouw/Transgender) zal samen met de andere beheerder, Jan PH7S, zorgdragen dat iedere maandagavond tussen 20:00 & +/- 22:00hr de bezoekers niks te kort komen.
De beheerder is minimaal een half uur van te voren aanwezig om te zorgen dat de lichten en indien noodzakelijk de kachel brand, de koffie klaar staat en de ruimte (incl WC) schoon en gebruiksklaar is.
Jullie zorgen voor de benodigde voorraden als (fris)drank en alle benodigdheden daar om heen. De bijbehorende boekhouding en inning van de gelden bij de bezoekers is voor jou geen probleem. Net als de ruimtes weer netjes en schoon achter laten na dat de laatste bezoeker het pand verlaten heeft.

De dagen die je beschikbaar kan zijn overleg je met je collega (of in geval van nood met andere sleutelhouders) zodat de bezoekers nooit voor een dichte deur komen te staan.

We verwachten dat jij tenminste 18 jaar bent met 20 jaar werkervaring, tegen gezelligheid kan, verantwoordelijkheid neemt voor de eigendommen & het pand van de eigenaar waarin jij en jouw bezoekers te gast in zijn, technisch bent (of zoals de meeste bezoekers, doen als of) maar in ieder geval technisch genoeg om een pot koffie te kunnen zetten, af te wassen en een WC borstel te bedienen.

We nodigen u graag uit voor een gesprek op maandag avond tussen 20:00 & 22:00hr.

De Sollicitatie Commissie

This entry was posted in Nieuws PI4AMF, VERON and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.