Verslag afdelings-BBQ in Bunschoten

Op vrijdag 10 juni werd de jaarlijkse afdelingsbarbecue gehouden. Rond de 40 amateurs, al dan niet vergezeld door hun partner, kwamen naar het clubstation in Bunschoten. Dankzij het mooie weer hoefde er dit jaar geen tent opgezet te worden: de BBQ kon volledig in de buitenlucht plaatsvinden.

Dat amateurs inventief zijn en van hergebruik houden, bleek ook nu weer: de organisatie had van pallets tafels gemaakt en die voorzien van tafelkleedjes gemaakt van afgedankt zonneschermdoek. Hoe simpel kan het zijn?

De slager had weer een smakelijk vlees-pakket samengesteld en Henny, de XYL van Rient (PA3GPX), had een lekkere verfrissende meloen-salade meegenomen. Prima geregeld dus. Aan koude drankjes was ook geen gebrek: de bezoekers konden zichzelf bedienen door deze uit de met ijs gevulde kuipen te halen.

Behalve met volle buiken, gingen sommige amateurs ook met een gevulde boekentas naar huis: een deel van de boekencollectie van wijlen OM PA0JD (Jaap Druijff) was voor de verkoop aanwezig. Menig amateur heeft nu dan ook voldoende ‘leesvoer’ voor de komende vakantiemaanden.

 

(Gevraagd: foto’s van deze gezellige BBQ, deze kunt u sturen naar veronamersfoort (AAN) gmail.com.)

This entry was posted in VERON and tagged , . Bookmark the permalink.