Verslag Huishoudelijke Vergadering

Vrijdag 14 maart is in de zaal van Sporthal Zielhorst de jaarlijkse Huishoudelijk Vergadering gehouden. Ongeveer 40 leden namen deel aan de vergadering en konden daarmee invloed uitoefenen op het beleid van de afdeling.

Voorzitter Frans (PC2F) nam met de leden door wat in 2013 is gedaan en wat het bestuur voor 2014 in petto heeft. Ook de financiën van de afdeling werden besproken. De kascommissie bestaande uit Rient (PA3GXP) en Raphaël (PD0RAF) adviseerden,  na controle van de financiële stukken, de penningmeester en daarmee het bestuur decharge te geven, waarmee de vergadering instemde. Het bestuur moest afscheid nemen van twee leden: Adriaan (PA1LIO) en Edwin (PA3EDL), zij moeten op dit moment aan andere zaken voorrang geven. Gelukkig kan de afdeling rekenen op twee nieuwe, door de leden gekozen, bestuursleden: Maarten Bos (PA3EYC) en Jack van Ekeren (PD2J). Binnenkort zullen zij zich (verder) aan u voorstellen. Hoe de taken in het bestuur verdeeld zullen worden, zal binnenkort worden besproken.

Tijdens de avond zijn ook de VR-voorstellen besproken. In tegenstelling tot andere jaren waren er dit jaar slecht een beperkt aantal te behandelen voorstellen. Desondanks werd er goed gediscussieerd en gefilosofeerd, met namen over de golfbeweging waarin onze hobby zich bevindt. Koos (PA3BJV) vertelde over de “bergen en dalen” waar we in het leven nu eenmaal mee te maken hebben, maar sloot af met één zekerheid: “na regen volgt zonneschijn”. Namens de afdeling zullen Hans (PE1KWH), Frans (PC2F) en Gert (PA2LO) naar de VR in Apeldoorn gaan en de stemmen van Amersfoort kenbaar maken. Omstreeks 22.30 uur werd de vergadering gesloten en was er tijd voor onderling QSO.

bestuursvergadering2014v2

This entry was posted in VERON. Bookmark the permalink.