Zaterdag 1 november: 54e Dag voor de radioamateur (DvdRA)

dvdra-1Op 1 november 2014 vindt de 54ste Dag voor de RadioAmateur plaats. De locatie van het evenement is de vertrouwde Americahal te Apeldoorn.

Er is ook dit jaar weer een aantrekkelijk programma samengesteld. Naast het officiële gedeelte zijn er diverse lezingen, de zelfbouwtentoonstelling, de AMRATO en natuurlijk de VERON Onderdelen Markt. Diverse commissies, werkgroepen en verenigingen zullen zich presenteren, zo zal er weer een jeugdplein ingericht zijn.

Openingstijden en kaartverkoop
De Dag voor de RadioAmateur begint om 9.30 uur en duurt tot 17.00 uur. De kaartverkoop begint echter al om 09.00 uur. VERON leden betalen uitsluitend op vertoon van hun geldige VERON lidmaatschapskaart € 7,00. In alle andere gevallen bedraagt de entreeprijs € 8,00. Houders van de Gouden VERON Speld hebben gratis toegang, zorg er wel voor dat deze speld dan zichtbaar gedragen wordt.

Helaas heeft de organisatie van de Americahal besloten op hun terrein parkeerkosten á € 3,00 per voertuig te heffen. U kunt ook kiezen voor gratis parkeren, maar dan moet u een stukje lopen. De parkeerkosten worden voldaan door een uitrijkaart te kopen in de entree.

 

Uitgebreide informatie over de Dag voor de RadioAmateur en het volledige programma vindt u op: http://www.veron.nl/activiteiten/details/activiteiten_dvdra.html

This entry was posted in Ander nieuws and tagged . Bookmark the permalink.