Afdeling Amersfoort weer actief in contestgeweld

Dit weekend was het weer een drukte van belang op de HF banden. De CQ WW SSB contest zorgde voor benutting van iedere stukje van het spectrum.

Ook leden van de afdeling Amersfoort waren actief. Sommigen vanuit huis, anderen vanuit het clubstation in Bunschoten.  Zo waren PH4X, PC3M, PD0WVD, PE1KWH, PD0ZX, PA2JWN PA2LO en PC2F actief met de roepletters PI4AMF terwijl vanaf dezelfde locatie ook PA90IARU werd geactiveerd.

De crew besloot om dit keer niet alle banden te benutten; 80 en 160m werden ditmaal niet gebruikt. Met het in de lucht brengen van twee calls in  plaats van een zou het meedoen voor een hoge klassering er toch niet inzitten. Daarom dus een focus op de banden waar meer QSOs te halen waren.

Feest was het op 10 meter; de condities waren daar dit weekend verrassend goed. Maar ook op de andere banden werd de hele wereld gewerkt. Conclusie na de noeste arbeid: mooi dat we zoveel verbindingen hebben kunnen maken, maar nog mooier dat het vooral ook in een gezellige sfeer kan bij onze club!

This entry was posted in Contest, Nieuws PI4AMF, VERON. Bookmark the permalink.