Afsluitende afdelings-BBQ

Wie vrijdag 12 juni niet op de afsluitende afdelingsbarbecue is geweest, heeft een gezellige avond gemist. Met een groep van 35 man/vrouw mochten we ook dit jaar weer van de gastvrijheid van Klaas (PD0ZX) genieten. Bij het clubstation in Bunschoten was een grote partytent opgezet, draaide er muziek op de achtergrond en stond “een grote braai” klaar om hongerige magen te vullen.

Aan het begin van de avond stond Frans (PC2F) stil bij het overlijden en de begrafenis -die eerder die dag had plaatsgevonden- van afdelingslid Gert Doorn. Gert was een trouwe bezoeker van de afdelingsbarbecue en we zullen zijn markante persoonlijkheid missen. Met het heffen van het glas en de woorden “Gert, het ga je goed!” namen we in stijl afscheid van OM PD0RSX.

De barbecue zelf was een weerzien van bekende en minder bekende gezichten; leuk om te zien dat ook amateurs die al een tijdje minder actief zijn de gezelligheid binnen de afdeling toch weer opzoeken: opnieuw welkom zeggen we dan ook tegen hen, en natuurlijk hopen we jullie weer vaker te mogen begroeten.

Onze penningmeester Roel (PB0ACU) had weer gezorgd dat er een ruime hoeveelheid aan salades, vlees en bijbehorende sausen was. Dat deze ook nog werd aangevuld met de “eindedag voorraad” van de kippenboer van de overkant, zorgde ervoor dat menig deelnemer de volgende ochtend de weegschaal even aan de kant liet staan. Of lag dat misschien aan het schepijs met slagroom dat Klaas op de valreep nog even regelde?

Hoe dan ook: de afsluitende avond van het seizoen was zeer geslaagd. Namens het bestuur van de afdeling Amersfoort wens ik iedereen en fijne vakantieperiode. In september hopen we jullie allemaal gezond en wel weer terug te zien bij een van de vele activiteiten.

73, Gert PA2LO
secretaris

This entry was posted in VERON. Bookmark the permalink.