In Memoriam OM Gert Doorn (PD0RSX)

Op 7 juni 2015 is op 56 jarige leeftijd overleden ons afdelingslid Gert Doorn (PD0RSX).

De liefde voor de radiocommunicatie startte bij Gert op de 11 meter. Maar met alleen 11 meter nam Gert geen genoegen: hij wilde meer. Na het succesvol afleggen van zijn examen ontving hij in 1994 dan ook zijn roepletters.

Gert liet zijn leven niet door zijn handicap beheersen: hij was een doener , werkte mee aan evenementen en contesten waar hij kon. Samen met zijn beste vriend Tony en een groep luisteramateurs maakten ze succesvol hun eigen PACC luisterstation. Trots was hij dat deze activiteit, met foto en al, in De Stad Amersfoort kwam.

Zijn grote liefde Irina haalde Gert uit het verre Rusland. Samen beleefden ze actief de radiohobby: ze gingen samen naar velddagen en ook bij het DNAT in Bad Bentheim waren ze welgeziene gasten.

Een grote wens van Gert was om samen met zijn Irina met de camper door Rusland te reizen. Dit heeft niet meer zo mogen zijn: de pijn in zijn lichaam ten gevolge van zijn handicap werd alsmaar erger en medicatie tegen de pijn hielp niet meer. Langzaam maar zeker konden de organen hun werk niet doen, waardoor Gert uiteindelijk is komen te overlijden.

Een markant man is van ons heengegaan; PD0RSX is Silent Key. Wij wensen zijn echtgenote Irina heel veel kracht met het verwerken van dit verlies.

Namens Bestuur en Leden VERON  Amersfoort (a03),
Koos Sportel – PA3BJV

 

 

gert

This entry was posted in VERON and tagged , , , . Bookmark the permalink.