De PACC is weer voorbij: mooie score PI4AMF

In het weekend van 14 en 15 februari werd de grootste van de kleine contesten weer gehouden: de Dutch PACC contest. Ook ons clubstation PI4AMF, vorig jaar tweede in de multi-two klasse,  deed weer mee. Dit jaar deed de organisatie er een schepje bovenop: waar we vorig jaar op het laatste moment verrast werden door een disfunctionerende rotor, werd nu in de weken voor de contest alles van a tot z getest en waar nodig aangepast. Frans (PC2F) heeft weer menig uur gepuzzeld op een schema waardoor optimaal gebruik gemaakt kon worden van de banden.

De resultaten in aantal QSO’s overtreft de score van vorige jaren. Wat dat betreft heeft de crew er vertrouwen in dat ook dit jaar weer een gooi gedaan kan worden naar één van de prijzen. Of dat gelukt is? Dat weten we ergens deze zomer: de uitslag wordt vaak in het juni nummer van Electron gepubliceerd. Maar belangrijker dan het wel of niet winnen: het was vooral weer een gezellige contest!

pacc2015

Denkt u ook aan het afdelingsklassement? Uw score telt mee voor het klassement door het nummer van de afdeling te vermelden. Dit is uiteraard uw eigen afdelingsnummer (03), dus geen QSL-regionummer! De punten worden bij elkaar geteld en bepalen de score van de afdeling (zie ook: http://www.dutchpacc.com).

Logs moeten voor 16 maart 2015 worden aangeleverd.

Let op: Het PACC-afdelingsklassement moet niet verward worden met de VERON-afdelingscompetitie. Punten behaald in de PACC worden niet automatisch meegeteld voor de VERON-afdelingscompetitie, maar moeten apart worden opgegeven op de daarvoor bestemde website!

This entry was posted in Nieuws PI4AMF, VERON. Bookmark the permalink.