Nieuwsflits van januari is uit

Beste amateur,

Namens het bestuur van de VERON Amersfoort (a03) wens ik u een voorspoedig 2016.

In dit bericht vindt u de Nieuwsflits nummer 161 als bijlage met daarin o.a. een stukje van onze voorzitter, de aankondiging van de verenigingsavond van 8 januari aanstaande en de spoetnikvossenjacht op 2 meter op zondag 10 januari. Verder kunt u hierin lezen een verslag van de bijeenkomst van december en overig verenigingsnieuws.

Ik wens u weer veel leesplezier toe en graag tot ziens bij een van de activiteiten!

Deze avond wordt weer gehouden in ontmoetingscentrum “De Herberg” aan de Watersteeg 85 (wijk Nieuwland) in Amersfoort. De Watersteeg wordt in sommige navigatiesystemen aangeduid als ‘fietspad’. Het beste is dan de Sporthal Nieuwland aan de Zeldertsedreef 3, 3824 EJ Amersfoort in te voeren. Daar kunt u ook het beste parkeren. Voor bezoekers die de bus nemen: neem stadsdienst lijn 2, halte Zonnewijzer.

Aanvang 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur.

Ik wens u weer veel leesplezier toe en graag tot ziens bij een van de activiteiten!

73, Gert van Loo (PA2LO), secretaris VERON Amersfoort (a03)

 

PS – Heeft u zelf een bericht/artikeltje voor in de volgende Nieuwsflits of wilt u voortaan de Nieuwsflits automatisch in uw e-mailbox ontvangen? Dat kan! Stuur een mail aan a03 (aan) veron.nl en meldt u aan. Bent u al geabonneerd, maar heeft/krijgt u een nieuw e-mailadres vergeet dan niet de wijziging door te geven dan blijft u op de hoogte!

golfpatroon-voorwebsite-transparant-20151-e1410808591797 (1)

This entry was posted in VERON and tagged , . Bookmark the permalink.