Stuur je antennefoto in en win een Baofeng-portofoon!

Foto-actie 2013/2014 Daily Minutes PA00NEWS

Stuur je antennefoto in en win een Baofeng-portofoon!

De vroegere website Vragenrubriek had rond de jaarwisseling van 2008/2009 een bijzonder succesvolle actie “Stuur je antenne-foto in”, die tot ver in het nieuwe jaar liep, en die uiteindelijk tegen de 200 inzendingen opleverde.

Het lijkt PA00NEWS wel leuk om die actie rond de jaarwisseling van 2013 en 2014 een aanvulling te geven, om eens te zien of dit misschien andere antennes en beelden oplevert dan toen. Zijn de antenne-opstellingen tegenwoordig groter of zijn ze kleiner?

De regels zijn eenvoudig, de volgende foto’s zijn toegestaan:

  • Foto’s van je eigen antenne(-park)
  • Foto’s van andere antennes (amateur, professioneel of anderszins) die je hier in Nederland of in het buitenland, op zakenreis of op vakantie tegen bent gekomen. Antennes die je mooi of lelijk of bijzonder vindt.

De enige voorwaarde die aan het fotomateriaal gesteld wordt: het moet vanwege copyright toegestaan zijn om de foto’s op de actiewebsite te plaatsen.

Uiteraard is er net als vijf jaar geleden ook ruimte om problemen bij de plaatsing van de antennes aan de orde te stellen.

Om de foto-inzendingen een beetje aan te moedigen zal aan het einde van de actie (dat is het moment dat de inzendingen duidelijk minder in aantal worden) onder alle inzenders (uitgezonderd organisator van de actie) een Baofeng-portofoon worden verloot.

Mail je inzending of reactie naar: x@xdv.me

Als je inzending groter is dan 4MB, gebruik dan www.wetransfer.com

Hieronder enkele inzendingen van vijf jaar geleden. Binnenkort zullen alle inzendingen van vijf jaar terug ook weer allemaal online beschikbaar zijn. De inzendingen van nu zullen zoveel mogelijk (vrijwel) direct op de site geplaatst worden. Verder zullen de uitzending van PA00NEWS en de mailinglijst regelmatig over de inzendingen berichten.

John,  PA0ETE  http://foto.shorties.nl/

 

Inzending 2008 door PA4TIM:

a006-02 a006-01

Inzending 2008 door PA9CC:

a008-02 a008-01

This entry was posted in Ander nieuws. Bookmark the permalink.