Verslag vossenjacht (80 meter foxOring) van zondag 19 juni

De vossenjacht is ook deze keer met uitstekend weer gehouden. De opkomst van deelnemers was ook geweldig, het heeft ons verrast! De jeugdige deelnemers hebben deze keer de al wat geroutineerde deelnemers het nakijken gegeven. Ze zijn er met het door Rob gemaakte shirt vandoor gegaan, dit alles dankzij 18 gevonden zenders. Ook Piet (PA0PDO) ging met een aanmoediging shirt van Rob naar huis.

Er werden 20 deelnemerskaarten uitgereikt, waarna 25 personen gingen zoeken. Het aantal geplaatste zenders was 21 op 16 punten in het bos. Dit houdt in dat er op elk aangegeven punt minimaal 1 zender lag. Bij de Finish konden 3 zenders worden gepeild en op 3 andere plaatsen 2 zenders, de rest van de aangegeven punten 1 zender. Op 1 punt was een klein foutje op de kaart, hier was de cirkel van de te zoeken zenders niet correct weergegeven. Mijn excuus hiervoor. Enkele jagers lieten zich hier niet door weerhouden en vonden toch de bedoelde zenders.

Bij een goede route was het traject in 6,1 kilometer te lopen. De deelnemerslijst en uitslag vindt u hier en de map met de locaties van de zenders vindt u hier.

Ondanks enkele vergeten zaken en een fout in de kaart, kijken wij op een uitstekende vossenjacht terug. Alle jagers hartelijk dank voor jullie komst en genomen moeite. In juli, augustus en september is er geen vossenjacht bij de afdeling Amersfoort, wij wensen u allen een prettige vakantie en graag tot een volgende keer.

Vossenjachtcommissie Amersfoort (Rob (PA0KEL), Henny, Rient (PA3GXP) en Maurice (PA3HHT))

vossenjacht_juni_2013

Foto’s van Richard (PA3GQF), meer foto’s van Richard zijn hier te vinden.

This entry was posted in Vossenjacht. Bookmark the permalink.